^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^
|
16 Oct 2010, 16:29
|||
|
|||
" Ce usor pare..." imi spun eu, tarziu amintindu-mi ca trebuiau numai 4 aripi dantelate de musca si nu 6. Efectul produs fu ca potiunea iesi de o culoare maronie cu miros de praf.
"...numai ca nu este chiar asa." continui gandurile in timp ce 3 tuse puternice atrasera privirile asupra mea. - N-am nimic, sunt teafara. Numai potiunea a iesit cam...neagra. Cateva rasete se auzira din clasa. Minunat, sunt "clovnul clasei" Am luat alt ceaun si alte potiuni, incercand de data asta sa fiu mult mai atenta. Se spune ca a 3-a oara e cu noroc. E adevarat. Ei bine, la mine a fost a doua oara, dar macar reusisem. Acum tot ce trebuia sa fac era sa astept...ca sa o pot strecura. Apoi mi-am amintit ca adaugasem prea mult prima data si intrebarea imi rasari in minte. " Haaai, hai profu, uita-te la mine!" gandeam eu aproape disperata. Daca mi-o ia cineva inainte cum s-a mai intamplat. Nu am mai avut rabdare si m-am ridicat in picioare. Mi-am dat seama ca am cam mult tupeu sa intreb fara sa fiu pusa, dar mna..vorba ceea: De ce sa nu-mi pastrez postul de clovn? - Ma scuzati domn profesor, dar am o intrebare. Ce se intampla daca punem prea mult[ sau prea putin, nu conteaza] lasam sa se strecoare si apoi consumam potiunea? Adica, ma refer, ce se intampla in momentul acela? Am ramas in picioare, ar fi fost prea culmea sa ma si asez la loc fara permisiunea dumnealui. Totusi, aveam si eu putin respect....cred. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|