Lectia I - Istoria Transfigurarii
|
16 Oct 2010, 16:48
|||
|
|||
M-am aplecat peste pergament si mi-am notat repede intrebarile, dar cu grija, pentru a scrie citet:
● Ce puteti spune despre contributia pe care a adus'o Moticelli asupra lumii vrajitoresti? A fost buna sau nu? Argumentati! Domnul Moticelli a adus cu siguranta o contributie enorma si buna lumii vrajitoresti. Moticelli a scos la inveala "poezia" din spatele lucrurilor. De-a lungul timpului, datorita Transfigurarii, vrajitorii au inteles mai bine structurile fizice si proprietatile ascunse de obiecte. ● Cum credeti ca i'a venit inspiratia sa scrie cele doua carti care l'au consemnat in Istoria Transfigurarii - "Arta transfigurarii" si "Manual pentru transfigurari"? Este destul de greu de spus, deoarece inspiratia poate veni de oriunde. Totusi, consider ca domnul Moticelli a scris cele doua carti din dorinta de a face Transfigurarea mai cunoscuta si mai indragita. De asemenea, se poate spune ca a scris cele doua carti pentru a lamuri anumite aspecte, Transfigurarea fiind o materie complexa, si pentru a-i invata si pe altii aceasta arta a preschimbarii, pentru a-i ajuta sa patrunda in secretele ei. ● Ce vraja i'a adus moartea marelui vrajitor Bernardo Moticelli? De ce credeti ca i'a fost fatala? Personal, presupun ca vraja care i-a adus sfarsitul domnului Moticelli a fost chiar cea cu care vroia sa transfigureze omul intr-o statuie de cupru. Cat despre motive, am doua presupuneri. Prima este aceea ca vraja a ricosat cumva. Moartea putea fi datorata faptului ca vraja initiala nu era perfecta si favorabila. A doua presupunere este ca putere imensa de concentrare a fost pur si simplu prea mare pentru un om atat de inaintat in varsta si pentru un creier "antrenat" precum al domnului Moticelli. M-am ridicat si i-am dat doamnei profesoare pergamentul. [Edit by Arwen] 90 de puncte pentru Ochi-de-Soim! ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere | Veronique A. Dupont | 31 | 4,675 |
16 Jan 2012, 18:38 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Lectia III - Fera Verto | Bell Evans | 20 | 3,417 |
05 Aug 2011, 21:36 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Vraja Nallaw | Arwen Jade | 60 | 7,362 |
10 Apr 2011, 11:10 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Lectia IV - Vraja Kndun | Bell Evans | 30 | 6,364 |
25 Aug 2010, 20:25 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Lectia III - Animagi. Varcolaci | Bell Evans | 59 | 12,139 |
15 Jul 2010, 16:32 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Transfigurarea animalelor | Bell Evans | 42 | 8,525 |
08 May 2010, 18:50 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare | Ginny Malfoy | 26 | 6,043 |
17 Mar 2010, 10:06 Last Post: Guest |