Picior rupt, coasta rupta, glezna luxata -> Salcia Batausa
|
16 Oct 2010, 17:10
|||
|
|||
Le priveam in ceata pe cele doua cercetase.
Pareau atat de triste si ingrijoarate, si ohh, totul din cauza mea. As fi trebuit sa am grija si sa fiu mai matura, nu ar fi trebuit sa ma apropiu de Salcia Batausa.Trebuia sa mai mai serioasa, si sa ma gandesc la consecinte, nu de aceea eram in anul VI. Tot un copil eram, degeaba. Le-am zambit usor celor doua, privind-o insistent pe Bells. Vroiam s-o fac sa se simta bine, si sa realizeze ca ma simt ok, chiar daca aveam o durere de cap insuportabila, probabil de la potiune. Bell ma mangaie usor pe brat, apoi imi intinse un pahar cu apa. ''Ahh, nu e potiune, nu?'',am soptit, ironic. Aceasta zambii, apoi o privi pe Bells, care inca ma privea speriata. ''Bella, sunt bine, ok ??'',am soptit, dandu-mi ochi peste cap, ducand paharul la gura. ''Ne bucuram ca esti bine.'',soptii Bell, zambind cu subinteles. ''Da, sunt..'',am oftat.''Oare ce-o sa spuna profesorii ca am lipsit azi toata ziua de la scoala?'',am intrebat, privind prin geamul deschis, prin care se ivea cerul albastru inchis. Era deja intuneric afara. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salcia batausa=nenorocire | Gohan Potter | 7 | 1,821 |
27 Dec 2010, 20:59 Last Post: Scarlett Soul |