|
Lectia I - Istoria Transfigurarii
|
|
16 Oct 2010, 19:23
|||
|
|||
|
Mi-am adus mai aproape pergamentul si am inceput sa scriu:
● Ce puteti spune despre contributia pe care a adus'o Moticelli asupra lumii vrajitoresti? A fost buna sau nu? Argumentati! Contributia adusa de Moticelli asupra lumii vrajitoresti a fost uimitoare. Practic, el a descoperit tainele Transfigurarii,el a descoperit cum poti deveni Animag,cum poti transforma lucruri mari in lucruri mici si invers. Daca nu ar fi fost Moticelli,aceasta materie grozava nu s-ar mai fi practicat in Lumea Vrajitorilor,si ar fi fost o pierdere incredibil de mare. ● Cum credeti ca i'a venit inspiratia sa scrie cele doua carti care l'au consemnat in Istoria Transfigurarii - "Arta transfigurarii" si "Manual pentru transfigurari"? Aceasta "inspiratie" i-a venit, cu siguranta, din experienta acumulata de-alungul timpului.As putea spune ca Moticelli si-a dedicat viata acestor lucruri, cautand si gasind explicatii aproape imposibile,la care a reusit ,totusi, sa raspunda.Acest fapt este datorat,bineinteles,experientei sale. ● Ce vraja i'a adus moartea marelui vrajitor Bernardo Moticelli? De ce credeti ca i'a fost fatala? Eu cred ca vraja care l-a omorat pe domnului Moticelli a fost aceea cu care vroia sa transforme omul intr-o statuie de cupru. Probabil , nu s-a mai putut concentra, sau pur si simplu se simtea epuziat. Insa aceasta greseala i-a fost fatala. M-am ridicat si am lasat pergamentul pe catedra,astpand raspunsul doamnei profesoare. [Edit by Arwen] 90 de puncte pentru Astropufi! ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Lectia I - Introducere | Veronique A. Dupont | 31 | 5,571 |
16 Jan 2012, 18:38 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
| Lectia III - Fera Verto | Bell Evans | 20 | 3,960 |
05 Aug 2011, 21:36 Last Post: Bell Evans |
|
| Lectia II - Vraja Nallaw | Arwen Jade | 60 | 9,084 |
10 Apr 2011, 11:10 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
| Lectia IV - Vraja Kndun | Bell Evans | 30 | 7,452 |
25 Aug 2010, 20:25 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
| Lectia III - Animagi. Varcolaci | Bell Evans | 59 | 14,269 |
15 Jul 2010, 16:32 Last Post: Bell Evans |
|
| Lectia II - Transfigurarea animalelor | Bell Evans | 42 | 9,929 |
08 May 2010, 18:50 Last Post: Bell Evans |
|
| Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare | Ginny Malfoy | 26 | 6,809 |
17 Mar 2010, 10:06 Last Post: Guest |
|

![[Image: rollins.jpg]](http://img97.imageshack.us/img97/2574/rollins.jpg)
![[Image: f4qpu9.jpg]](http://i56.tinypic.com/f4qpu9.jpg)