Jane Villendor
|
16 Oct 2010, 20:08
|||
|
|||
Bun venit lui…
Jane «Mirabelle» Villendor
![]() Fiecare isi alege calea pe care o considera cea mai potrivita.
![]() Prenume Jane Mirabelle Varsta 13 Sex fata Ziua de nastere19/06/1997 Orasul unde a copilarit Franta Mama 37 ani, casnica, pur, Meredith Villendor Tatal 38, lucreaza la minister, pur, Pierre Villendor Statutul Sangelui Pur ![]() Greutate 50 kg Corp suplu Par Roscat Ochi cameleon[la intuneric sunt caprui, la lumina verzi] ![]() Ii displaceorele plictisitoare, cei ingamfati si prosti, prietenii falsi, sa fie dezamagita, anumite mancaruri, sa faca treaba[insa cand se tine de ceva, e serioasa] Puncte forte curajul ei, istetimea si loialitatea fata de prieteni Puncte slabeLenea, irascibilitatea, gura sparta, ironiile pe care le face, glumele seci si multe altele Obiceiuri are obiceiul de a spune ce nu trebuie cand nu trebuie, uneori mai roade pana de scris AmortentiaFlori de cires Casa: Cercetasi ![]() Rude o sora mai mica, Liliane Villandor, cu 4 ani mai mica decat Jane Persoane Importante familia Talente alege una singura dintre : Clarvazator, Vindecator, Abilitati alege cateva dintre : vraji non-verbale, animag[ o pisica neagra] Altceva Multi nu isi asuma riscul de a o cunoaste pe Jane datorita firii sale extravagante si irascibile de clovn care se pune mereu in belele, dar daca aungi sa o cunosti cu adevarat, vei vedea ca poate fi foarte caraghioasa si simpatica Trecut A locuit in Franta pana la varsta de 10 ani cand tatal ei a gasit de lucru la ministerul Magiei si s-au mutat in Anglia. Fiind o persoana irascibila, nu a reusit sa isi faca prieteni pana la implinirea varstei de 11 ani, cand a ajuns la Hogwarts. Acolo incepe sa isi faca prieteni cu care va avea o relatie stransa de prietenie, dar acestia sunt foarte putini, din cauza granitelor impuse de rapirea lui Harry Potter ![]() Vrasta 13 Experienta RPG aproximativ 2 ani(experienta se prinde) Alte Personaje aaaa....? Despre tine Sunt romanca maaa! ![]() ![]() - Si sa aigrija… -…ca sunt inanul I si cu siguranta o sa ard scoala in ora de Potiuni daca nu sunt atenta? - Fii serioasa!Ma refer la faptul sa fii atenta de ce vorbesti cu cei din jur. E si mai greucu disparitia lui Harry Potter, daca mai faci si tu boacane, ai cu ce te lauda,imi repeta mama pentru a 100a oara in timp ce imi aranja din nou roba. - Mama, tuesti obsedata de curatenie. Roba asta e mai curata decat intr-o masina despalat, ii replic eu , indepartandu-i mana de pe mine. Hai ca trebuie sa plec,ii spun in timp ce o imbratisez. I-am facut cumana la despartire si m-am pus pe pozitie. Piciorul, pregatit, glezna pentrufrana, pregatita, incurajarile ca nu voi fi zdrobita de zidul ala...aa, e incanefinalizat...dar merge. 3...2...1...Branza!si imi iau avant cu ochii inchisi „ O sa maizbesc, o sa ma izbesc, O SA MA IZBEESC!” imi spun in timp ce alerg spre zid. Ghinionul meua fost ca frana s-a stricat iar rezultatul, pe langa trecerea in peronul 9 si ¾a fost izbirea de cineva. - Scuuuze,scuzati-ma, n-am vrut sa dau peste tine...spun in timp ce ma frec la ochi,pentru a alunga impresia ca alearga in jurul meu iupuri mov. M-am ridicatin picioare. Din nefericire, cateva carti erau imprastiate. Le-am adunat repedepe ale mele dupa care m-am prezentat. - Je m’apelleJane Villendor. Pardon pour l’incident. Dupa asta, amajutat-o pe persoana sa-si stranga cartile. - Si tuesti...? Nu m-am pututabtine sa nu o intreb. Tot ce imi doream e sa nu fi facut o noua gafa. Am vazut la alte topicuri ca Cercetasii se inmultesc rau de tot. Ca puricii. ![]() Va rog sa nu scrieti replicile personajului meu.
Merci beaucoup! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jane Kingston | Jane Kingston | 5 | 1,759 |
24 Oct 2011, 21:27 Last Post: Jane Kingston |
|
Lucy Jane Potter | Lucy Jane Potter | 9 | 2,349 |
24 Aug 2011, 09:28 Last Post: Lucy Jane Potter |
|