Misterul siluetei fugare
|
16 Oct 2010, 22:30
|||
|
|||
Probabil ca asa trebuia sa fie de data asta.
Daca nu am avut ocazia sa o facem acum, stiam sigur ca la un moment dat vom reusii sa-l capturam pe acel om.. misterios. Pe furis, ii priveam fata trista si ingrijorata a Kenniei. De cand o cunosteam n-o mai vazusem asa, de parca acest lucru nu ii se putea intampla ei. Si totusi, pana si eu ma miram. Kennya a esuat ? Mda, dar totusi, nu trebuia sa uit ca si ea era un om ca toti ceilalti. 'O vom ajuta in continuare', mi-am spus, in minte, schitand un zambet fals, ridicandu-mi privirea catre cer, lasand stropii de ploaie sa-mi inunde fata. Cateva viperine s-au oprit brusc, privind in jur. Kennya adopta o pozitie dreapta, privind cerul Se intuneca afara, cerul facandu-se de-un albastru tot mai inchis. Pe privirea Kennyei si pe privirile altor fete se citea disperarea si furia. Suntem pierdute-n mijlocul Padurii Interzise. ''Kennya ?'',intreba o viperina, cu vocea groasa.''Incotro ?'' Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Misterul siluetei fugare - by Kennya Allen - 28 Sep 2010, 03:35
Re: Misterul siluetei fugare - by Katerina A. Petrova - 28 Sep 2010, 15:13
Re: Misterul siluetei fugare - by Alice Swan - 28 Sep 2010, 15:38
Re: Misterul siluetei fugare - by Veronique A. Dupont - 28 Sep 2010, 16:19
Re: Misterul siluetei fugare - by Katerina A. Petrova - 28 Sep 2010, 21:37
Re: Misterul siluetei fugare - by Ruthie Allen - 03 Oct 2010, 22:46
Re: Misterul siluetei fugare - by Kennya Allen - 11 Oct 2010, 19:25
Re: Misterul siluetei fugare - by Katerina A. Petrova - 16 Oct 2010, 22:30