Ar trebuii sa te omor ?
|
16 Oct 2010, 22:57
|||
|
|||
Un animal noctur, un animal de prada, asa ma simteam in ultimul timp, de camd aflasem ca devin tot mai buna, si tot mai demna sa devin o Devoratoare.
Stiam ca pot baza pe toti care erau inauntrul Hogwarts-ului, si toti care stiau ca vor trebuii sa riste, sau sa piarda, la un moment dat. M-am ridicat rapid din pat, privind cateva viperine in jurul meu. 'Mai bine nu ..', mi-am spus, in gand, privind catre Ronnie, apoi iesind singura din dormitor. Pasii mei rapizi se auzeau in holul urias. Stiam ca la 4 dimineata Flitch deja dormea, si ceilalti aventuriei nocturi deja erau in pat. Sau poate .., nu.Poate ca draga mea surioara si Shirley inca se mai plimbau prin holuri, sperand sa ma intalneasca. Prea pacat ca imi fusese interzis sa ma mai apropiu de ele, de aceea trebuia sa lipsesc la cursurile comune, si sa nu prea ies in multime. Viata asta e plictisitoare, si eu nu prea agream plictiseala. Dar trebuia sa fac tot ce-mi spuneau ei, asa era bine. Am pasit in bucataria uriasa, in timp ce cateva becuri s-au aprins, facand o lumina puternica. Mrrr, mi-e o foame, mi-am spus in gand, atacand frigiderul.Un sandvis, sau poate ... Lapte?, mi-am spus, facandu-mi-se gura apa. ''Ce te-aduce p-aici ?'', raspunse o voce impunatoare, care suna a respect. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|