Ar trebuii sa te omor ?
|
16 Oct 2010, 23:11
|||
|
|||
Stiam ca nu era de bine sa umblu ca nebuna, noaptea, fara ca cineva sa fie alaturi de mine.
Dar Crystal in ultimul timp era cam ocupata cu invatatul, si trebuia sa ii respect timpul liber pe care si-l oferea invatatului, pentru ca era totusi intr-un an mai mic, asa ca trebui sa para mai silitoare ca mine. Pe Bella,ei bine, era deja adult, asa ca nu puteam s-o trezesc la ora 4 dimineata, cand ea trebuia a doua zii sa se scoala la ora 6, sa se grabeasca la cursuri. Dar, nu riscam, nu riscam sa bag pe altcineva in probleme, de aceea umblam singura. Nu stiam alt loc, decat bucataria. Parea a fii cel mai perfect loc sa ma gandesc la toate problemele, si la cum aveam sa dau de Victoria, pentru ca aveam nevoie de explicatii mai mult ca oricand. ''Multumesc, spiridusule'', i-am raspuns zambind spiridusului care-mi preparase un sandvis gustos. ''Cu placere don'soara Meester'', raspunse acesta, schitand o privire seaca. Buf-poc-pac, s-au auzit cateva sunete, apoi luminile puternice s-au aprins. Victoria?, mi-am spus uimita, neputand sa ascund acel zambet.Ce noroc am. Vorbesc de lup, si lupu-i la usa, mi-am spus in sine. ''Dar ce te-aduce pe-aici?'',am spus mandra, observand privirea mirata a ei. Acum, acum trebuia sa ramana pe loc, sa stea, sa vorbeasca cu mine, nu sa ma evite. Acum trebuia sa-mi ofere raspunsuri clara, si concise. Aceasta isi ascunse mirarea, apoi ofta plictisita. ''Peste tot ma urmaresti, nu ?'',spuse, amuzata. ''Ce?'',am rapuns, ridicand o sparceana.''De fapt, eu am fost aici inaintea ta, blondo'',am raspuns, ironic. Aceasta ma privii amuzata, pufnind in ras.Apoi isi apuca o sutiva de par bruneta. ''Cred ca ma confuzi'', raspunse ea, cu o voce joasa.''Tu esti fetita cuminte si ascultatoare, si blonda. Eu sunt malefica bruneta cu ochii albastrii!'' , raspunse ea, pufnind in ras. ''Victoria ..''am raspuns, adoptand o pozitie serioasa.''Cine-a omoarat-o pe Mariah ?'' Aceasta ma privi ciudat, ca si cum era confuza, neintelegand ce vorbesc, apoi deschise gura sa vorbeasca. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|