Ar trebuii sa te omor ?
|
16 Oct 2010, 23:20
|||
|
|||
''Cine-a omoarat-o pe Mariah ?'', se auzi vocea distrusa a surorii mele.
Privirea ei se desfigura,pierindu-i zambtul acela malefic, care samana izbitor cu a meu. Ii priveam fata trista, si ochii, ochii verzi din care picura o lacrima amara. Aproape ca ma facuse si pe mine sensibila pentru un moment. Am privit-o fara o urma de induiosire, apoi am raspuns, hotarata : ''Ashlyn, nu o cunosc pe aceasta'',am raspuns, sincer, cel mai sincer raspuns din viata mea. Aceasta ma privii,dintr-o data capatand o furie nebuneasca. Apuca o farfurie de pe masa, aruncand-o cu putere spre mine, tipand puternic cat o tineau plamanii. ''Javroo, cum ai putut? Cum poti inca sa ma minti ?'',spunea aceasta, furioasa, printre lacrimi.''De ce ai omorat-o pe matusa' mea?De ce? Esti cea mai mare dezamagire pe care o cunosc eu. Ma urasc pentru ca sunt sora ta'', tipa ea, descarcandu-si furia. O priveam, uimita, neintelegand ce se petrece. Totul ma lua pe nepregatite, nici macar nu intelegeam ce se intampla.Cine era Mariah ? Ce era? Cine o omoarase ? ''Ashlyn. Eu n-am omorat pe nimeni'',am raspuns, privind in gol. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|