Scrie shi u!!!
|
19 Sep 2007, 13:11
|||
|
|||
Ei speriati plecara. La jumatatea holului spre iesire se intalnira cu criminalul. El o lua pe Ginny si o imobiliza.
- Abra... Dar Harry ii arunca o vraja de dezarmare. Bagheta criminalului ii scapa printre degete acestuia si zbura in mainile Hermionei. - CUM INDRAZNESTI!! incepu Harry sa urle. CUM INDRAZNESTI SA INCERCI SA IMI OMORI PRIETENA???? ABRACADABRA!!!!!! Si criminalul muri pe loc... Harry o lua pe Ginny in brate, in timp ce Ron il felicita. - Dak nu o faceai tu, o faceam eu oricum. (dupa ce-l mai injura pe criminal 5 minute, pe hol navalira toti reprezentantii Vrajustitiei.) - Domnilor! incepu seful Vrajustitiei.Va multumim k l-ati omorat pe criminal. Ma bucur k in sfarsit am scapat de Sirius. Inima lui Harry aproape se opri. - SIRIUS?? Cum... - Sirius Black. - CEEEE??? NUUUUUUUU - O clipa, domnule Potter. La care Sirius Black va ganditi? - Cum adica... exista doi Siriusi Black?! - Da... cel nevinovat... si mort din pacate... si asta de aici... si el mort... Harry rasufla usurat. In dreapta lui, Ron si Hermione faceau acelasi lucru. Si Ginny parea la fel de fericita k nu il omorasera pe nasul lui Harry. ... - Dar nu inteleg... spuse Hermione putin mai tarziu. Cum adik Harry? Sirius e mort... Cum sa-l fi omorat a doua oara? - Aaa... "Ce idiot sunt" se gandi Harry. "Normal k Sirius nu poate invia. O nuu... iar vb despre el..." - Stati putin! Ati uitat pt ce venisem? - Aoleu!! Tocmai asta am uitat!! Sa ne intoarcem. Trebuie sa-l facem pe Hagrid sa ne creada. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|