Ar trebuii sa te omor ?
|
16 Oct 2010, 23:43
|||
|
|||
I-am zambit cu subinteles surorii mele, care parca astepta sa o atac eu, ca ea sa para ca eu am inceput lupta.
Am ridicat bagheta in sus, tinand-o strans in mana, asteptand ca sora mea sa isi scoata bagheta. Nicio miscare, nimic. Nu vroia sa-si scoata bagheta. Ce se intampla cu Victoria? Ce era cu ea ? Refuza un duel? Imposibil. Aceasta zambii pervers, adaugand : ''Neh, neh.'' ''Refuzi duelul, surioara?'', am strigat, zambind triumfator. ''Nu stii ce vrei, surioara'',raspunse ea, ciudat. ''Stiu ce vreau. Vreau sa te distrug'', am raspuns, incercand sa etalez un zambet care sa para timid. ''Termina cu chestiile copiate de la mine, soro. Nu te tine'', a spus ea, dandu-si ochii peste cap. ''Nu sunt copiate. Ai uitat, draga? Suntem surori'', am chicotit.''Scoate-ti bagheta, sau te voi ataca asa. Crede-ma ca vreau sa te distrug pentru ca pentru un moment am crezut ca nu tu ai omorat-o pe Mariah.'',am raspuns, devenind serioasa. ''De ce mai exact vrei sa ma omori ?'',a soptit ea, zambind ironic. ''Pentru ca ai omorat-o pe matusa mea, pentru ca le-ai facut rau persoanelor dragi mie, pentru ca pentru un moemnt am crezut ca nu esti implicata in anihilarea matusii mele, si pentru ca esti sora mea diabolica !'', am raspuns, serioasa. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|