Ar trebuii sa te omor ?
|
16 Oct 2010, 23:59
|||
|
|||
Acel raspuns devastator al surorii mele ma facu sa-mi pierd ultima licarire de speranta din suflet.
Speram ca la un moment dat sa o fac pe sora mea sa fie altfel, sa fie buna, sa se intoarca impotriva Salverinilor originali, sa fie pur si simplu, altfel.Sa fie buna. Nu, acest gand imi disparu din minte, cand auzisem acel : ''Eu am suflet?'' Totul disparuu, totul se invartea. Nu-mi venea sa cred ca pana si ea era convinsa ca era o fiinta fara viata, si ca sustinea idee asta. ''Ai dreptate, Victoria'',am raspuns, incercand sa-mi trag aer in piept. ''Mhhmm ..''ofta Victoria, apucand cleanta. ''Ai putea sa dispari de la Hogwarts, sa te muti la Drumstang ?Acolo oricum se face magia neagra intens'',am soptit, stergandu-mi lacrimile, si incercand sa ma ridic de pe jos. ''Nu pot, dar as vrea'',soptii ea. ''Aaa,da. Maxemus este conducatorul tau, si executi ce doreste el'',am soptit. ''Nu e chiar asa cum pare, Ashlyn'', raspuse ea, strangand cleanta tare in mana. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|