Ar trebuii sa te omor ?
|
17 Oct 2010, 12:11
|||
|
|||
Acum tot ceea ce trebuia, era sa plec, si sa fac in asa fel incat Ashlyn sa uite ca aceasta seara existase vreodata.
Dar stiam, ca de fapt, aceasta seara avea sa-i ramana impregnata in minete pentru totdeauna, si stiam ca nu puteam sa sterg totul pur si simplu cu buretele. M-am intors cu fata la Ashlyn , privind-o cum respira greu. Am apucat o sticla de pe masa cu apa, si-am pus in doua pahare, repede. ''O picatura'',am soptit, observand ca sora mea nu era atenta la mine. ''Doar o picatura'',am spus, din nou. Am inghitit intreg continutul de apa care era inauntru, apoi am scos o sticluta mica din interiorul robei, care avea continut inauntrun potiunea Felix Felicis. O picatura de dinasta, si totul i se va parea superb.Poate n-o s-o afecteze asa rau seara asta. Poate va fii asa fericita incat v-a uita,mi-am spus, in gand. Am turnat mai multe de-o picatura, fara ca ea sa vada, apoi i-am intins paharul. ''Vrei putina apa?'',am soptit. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|