Ar trebuii sa te omor ?
|
17 Oct 2010, 12:40
|||
|
|||
''Nu te simti bine, copile'',am soptit, indreptandu-ma spre ea.
Daca o vede cineva in halul asta, imi spuneam nervoasa, Nu stiam ca asa reactioneaza la Felix Felicis, mi-am spus, oftand. Trebuie s-o duc pana in Camera de Zii a Cercetasilor, ca daca nu, poate intalneste cu cineva, si zice ca-i beata in incinta scolii, incercam sa-mi pun in oridine gandurile Eram in stare sa fac orice, numai sa uite ceea ce s-a intamplat, si sa uite tot. Totul sa ramana asa cum trebuia sa fie : ea e sora mea cea buna, eu sunt sora malefica cea rea. Nu imi inchipuiam cum putea sa fie altcumva. Asa era cel mai perfect, si cel mai normal, pentru ca asa, raul sfida binele, si invers. Exact cum era menit sa fie. ''Mai imi dai apa dinaia buna?'',soptii Ashlyn,chicotind. ''Mergi la culcare'',am spus scurt, si cu puntul pe i. ''Nuu'',spuse ea, amuzata. ''Ba da'',i-am retezat-o. ''Nuu'',se planse ea. ''Mai stau un pic, apoi m-ai vedem, ok ?''incerca ea. Am prins-o cu putere pe sor'mea de brat, impingand-o afara din bucatarie, incercand sa ignor plansete si rugamintile ei de a mai ramane. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|