Ar trebuii sa te omor ?
|
17 Oct 2010, 12:47
|||
|
|||
''Mai vreau apa buna. Mai vreau apa buna'', protestam nervoasa, scotandu-i limba surorii mele.
Aceasta ofta, de fiecare data cand faceam un gest ciudat, dandu-si ochii peste cap. ''Lumos'',soptii ea. ''Nox'', chicoteam eu. ''Lumos'', tipa ea, cu putere-n glas. ''Mai incet ca trezesti pe nenea din tablou'',am raspuns, timida. ''Ashlyn, doar taci din gura, daca nu vrei sa arunc blestemul de neiertat asupra ta'', soptii Victoria scoasa din sarite. ''Se vede ca ai nervii lucrati'',am raspuns, holbandu-ma puternic la ea. Aceasta nu raspunse, dar nici nu schita nicio expresie. Continua sa mearga fara oprire, privind tot drept. ''Drept in afat ca rusii, nu ?'',am chicotit ,amuzata. Aceasta pufnii amuzata , incercand sa se stapaneasca ,apoi adauga : ''Doamne, sper sa nu ne intalnim cu Flitch. Va da vina pe mine ca ai baut'',soptii Victoria, dandu-si ochii peste cap. ''Na si ?'',am intrebat, curioasa. ''Este jenant pentru tine, Ashlyn. Eleva de anul II, ii da sa bea elevei de anul VI, si pe deasupra o mai si imbata. Tie cum ti se pare?''intreba Vicky. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|