Thread Closed 
~Escapada Nocturna~
17 Oct 2010, 12:58
Eu eram numai una dintre umbrele care ocupau aleea.Mergeam inainte fara tinta,doar ma plimbam singura pe o strada care era pustie desii era umpluta de oameni cu ganduri intunecate ca noapte.
"-De ce sa nu fac ceva in noaptea asta ca sa fie mai interesant.Sa am o noua amintire. " mi'am zis in gand razand.

Ma uitam la stele si incepeam sa fredonez un cantec pe care mama o canta des cand eram mica.Un cantec ce aduce delirul unei toamne de neuitat.Brusc am luat privirea de la stele si am simtit ca cineva intra in mine.

"-Auuu!"a srigat o voce.La auzul vocii m'am dat in spate sa vad cine se afla in intuneric.O cunoasteam ,doar din privire,dar stiam ca este de la scoala.
"-Hei ce faci tu aici?"am intrebat eu un pic confuza.
"-As putea sa te intreb si eu acels lucru."raspunse fata.
"-Corect."am ras eu.Pana la urma ce putea sa faca.Facea ce faceam si eu.Se plimba cautand o nou aventura."-Si unde te pregateai sa te duci?"am intrebat eu dupa o scurta vreme de gandire.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 12:58
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 13:18
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 17:29
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 19:52
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 20 Oct 2010, 15:36
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 11:56
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 16:47
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 19:43
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 20:12