~Escapada Nocturna~
|
17 Oct 2010, 13:05
|||
|
|||
Ma uitam la acea fata care imi parea foarte cunoscuta. In timp ce ma uitam prin jurul meu nu vedeam mai nimic,doar intuneric,intunericul care ne patrunde pe toti. In timp ce ascultam intrebarea fetei ma gandeam ce sa ii raspund. Adica nu as fi mintit-o,nici nu am de gand sa fac asta,dar cu siguranta va rade de mine cand ii voi spune ca nu stiu ce fac aici,ca am venit aici dornica de aventura..Totusi mi-am incercat norocul si i-am raspuns fiindca se vedea clar ca astepta un raspuns din partea mea:
-Eu..Am venit aici fiindca vreau sa fac ceva nou! Sa ma plimb noaptea aici. Nu stiu,probabil ca aventura m-a impins sa fac acest lucru.. Dar tu? Tu ce cauti aici? Apropo ma numesc Rosalie Andrews,prietenii imi spun Rose. Si sunt la Ochi-de-Soim,anul VI..Tu? In timp ce asteptam raspunsul fetei ma uitam la cerul care acum parea atat de mohorat incat mi-am luat imediat privirea de la el,nu imi placea sa vad cerul intunecat,imi placea doar cand era senin,cand avea sentimente calde de transmis... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|