~Escapada Nocturna~
|
17 Oct 2010, 13:18
|||
|
|||
"-Sunt Layla Wong,anul II,Astropufi. "i'am raspuns foarte scurt si la obiect.Desii nu prea parea avem o energie imensa in mine si ma straduiam sa stapanesc emotia si energia.Eram dornica de o aventura,si dupa cum se vede nu eram singura.
"-Nici eu nu stiu ce fac aici.Ma plimbam cu pasi de tango pe astfaltul incins si visam cu ochii deschisi."am zis eu razand.Nu stiam daca acuma o sa rade de mine sau nu,dar mai bine zic repede ceva ca sa deviez de la subiect. Ma uitam in spate la drumul lung care parea ca un tunel ce nu se mai termina.Luna plina stralucea pe cer. "-Cand e luna plina am impresia ca sunt intr'o alta lume unde nu exista realitate."ma gandeam eu.Aceasta noapte avea sa aiba o aventura de neuitat.Mi'am pus degetele in parul meu cret si am incceput sa ma joc cu ele.In acest timp ma gandeam cum as putea sa intreb daca Rose vrea sa vina cu mine.Nu eram genul de fata timida in totalitate,dar imi lua ceva timp sa ma acomodez cu oamenii. "-Deci Rose,daca tot a dat norocul sa intrii in mine,nu vrei sa vi cu mine intr'o aventura?Ne puteam cunoaste mai bine."am zis eu intr'un final."Si sa devenim prietene."am gandit eu mai departe fara sa auda Rose. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|