Lectia V
|
17 Oct 2010, 14:06
|||
|
|||
Imediat dupa ce primi ceasa, Ronnie dadu pe gat cafeaua, fiind scarbita de gustul amar cel avea. Imediat dupa ce toata cafeaua din ceasa se trmina, viperina lua un pergament si o pana si incepu sa noteze observatiile.
1. Cititi in ceasca de cafea,iar dupa criteriile pe care vi le-am oferit mai sus, doresc sa scrieti pe pergament ce ati vazut in ceasca. In ceasca de cafea am putut distinge forma unui barbat singur, a unui barbat cu barba, un fluture si un prumbel. Desigur ca nu pot fii suta la suta sigura, avand in vedere totul tine de interpretare. 2. Notati pe pergament cum ati interpretat ceea ce ati observat in ceasca. Un vechi prieten, William, ne va viziat luna aceasta, dupa cum sugereaza si "barbatul singur". O mica scanteie sub forma unui "fluture" se va aprinde intre noi, iar apoi "porumbelul" ma va asigura ca iubirea este impartasita. Cineva apropiat ma va sustine, probabil Helena, atunci cand lucrurile vor deveni mai complicate. 3. Credeti in asemenea mod de a citi viitorul? Nu prea cred, dar ce-am citi eu mai sus chiar se poate intampla. Ca sa si motivez, nu cred in acest fel de a prezice viitorul pentru ca este foarte greu ca niste urme de zat sa-ti spuna cum ti se va schimba viata. Ronnie se amuza putin de cele ce le scrise la punctul 2, iar apoi rula pergamentul si i-l inmana profesoarei. my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|