Ar trebuii sa te omor ?
|
17 Oct 2010, 15:12
|||
|
|||
''Ai mintit !'',am spus pocnind-o pe Victoria dupa cap.
Aceasta ma privii plictisita, scotandu-si bagheta la iveala. ''Auci'',am soptit, privind bagheta.''Victoria s-a enervat'',am spus, incepand sa rad. ''Ashlyn, potoleste-te. Ai baut Felix Felicis,asa ca asta e de rau. La tine reactioneaza de parca esti beata'', raspunse ea, scoasa din sarite. ''Aha'',am raspuns, cu zambetul pana la gura. Aceasta isi dadu ochii peste cap, oftand plictisita. ''Deci, nu ai baut nimic, esti doar fericita, bine?'',a soptit Victoria, concentrandu-se. ''Ba da am baut apa dinaia buna'',am replicat. ''Ma scoti din sarite'',spuse aceasta, trantindu-ma de perete.''Ori te potolesti, ori ..'',a inceput. ''Expelliarmus'',am soptit, adoptand o pozitie dura.''Nu iti merge cu mine, Victoria..'',am inceput, furioasa.''Nu am baut ceea ce mi-ai dat sa beau. Credeam ca este otrava. Ce incerci de fapt sa faci, Victoria? De ce ai vrut sa-mi dai sa beau Felix Felicis ?'',am soptit, nervoasa, tinand bagheta strans in mana. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|