Limbi straine
|
17 Oct 2010, 16:24
|||
|
|||
err, eu pot spune ca adooor engleza Adica, hello, cine nu are nevoie de engleza in ziua de azi? de la fanficuri, manga si alte asemenea materiale si povesti pe care le citesc pe net pana la cautarea de informatii pentru propriul interes/ din nevoie/ pt scoala, pana si pentru momentele in care am ajuns in alte tari si a trebuit sa comunicam un anumit lucru cuiva, in toate cazurile am si am avut nevoie de limba engleza, scrisa sau vorbita.
Alice, te invidiez ![]() la scoala am facut in generala franco, si nu mi-a placut. Ceva nu ma atrage. Desi am avut o profa super (dar deloc severa). Nici acum nu imi prea place, prefer, ca si limba, germana, desi deja observ cum devine mai dificila xD la germana tipa e de treaba. Rau. Problema principala e ca nu ai cum sa te plictisesti in timpul orei, deci stim sa ne rezervam dinainte energie destula xdd De latina nici nu mentionez, profesoara aia merita sa o dai cu capu' de tabla. Face ca trenu-n gara cand nu pricepi si mai rau e ca are dreptate: eu chiar voi da teza la latinaaaaa T_T ceea ce mi se pare cea mai idioata chestie posibila: cum sa dai teza la o limba care nu se mai vorbeste? in rest, am fost inebunita dupa japoneza o vreme... dar mi-a trecut si fanatismul ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ghiduri tv straine. | Sharma Sanara | 0 | 1,336 |
30 Jan 2009, 18:39 Last Post: Sharma Sanara |
|
Limbi straine | Hermione McGonagall | 15 | 4,169 |
19 Dec 2008, 13:18 Last Post: Raizen Isildur |