Thread Closed 
~Escapada Nocturna~
17 Oct 2010, 17:29
M'am uitat la cer si vedeam cat de intunecat este.Ma gandeam la posibilitatile pe care le am,si imi aminteam diverse lucruri ce s'au intamplat in acesti doi ani.Aventurile niciodata nu au lipsit din viata mea.Ma'am uitat la Rose si vedeam o picatura de apa.Se vedea ca era o lacrima curata.De'a lungul timpului am invat sa imi inec urletul in aerul incins,sa plang fara sa spuspin si sa zic numai ce altii vor sa auda.De unde veneam eu nu era permis sa visezi la lucruri marete,dar totusi....uite....ma aflu aici.Sunt inconjrata de prieteni,aventura si vise permise.M'am uitat si eu la cer si m'am gandit la mama care ma privea de acolo de sus.Stiu ca acolo este o lume mai buna pentru toti.O lume unde esti egal cu toti,si nu existe diferente.
"-Eu atunci ma uit la cer cand visez sau imi aduc aminte de cineva drag."i'am soptit subtil catre Rose.
Ea ma privea in ochi,dar nu a raspuns.In ochii ei se vedea o oarecare tristete.Am continuat sa mergem pe alee in liniste.Intunericul si'a intins bratele peste aceste drumuri.Totul parea sinistru,si era o lume necolorata de nici un fel de bucurie.Oamenii ,daca pot sa ii numesc asa,nu isi ridicau privirile de pe astfalt.In fata mea s'a ivit o piatra si din greseala am dat cu piciorul in ea.S'a rostogoli si s'a oprit langa o strada ingusta si mai intuneacata decat restul spatiului.Se parea ca razele lunii nu reusesc sa patrunda si ca lumina este absprbita.M'am oprit pentru un moment si m'am uita la Rose.Si ea s'a oprit in acels timp cu mine.Eu ma uitam la ea si invers.
"-Acum ce facem?"

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 12:58
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 13:18
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 17:29
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 19:52
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 20 Oct 2010, 15:36
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 11:56
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 16:47
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 19:43
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 20:12