Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
17 Oct 2010, 18:06
|||
|
|||
- Datorita crizei financiare care afecteaza in acest moment intreaga lume, pentru a face economie, luminita de la capatul tunelului va fi stinsa pana la noi ordine. S-auzim de bine...
Dumnezeu Un tip, satul sa-si vada masina sparta de cateva ori pe saptamana, se hotareste sa faca un afis, pe care scrie "Nu va mai chinuiti sa-mi spargeti masina ca nu are casetofon" si il lipeste pe geamul de la masina. A doua zi coboara din scara si constata cu stupoare ca masina disparuse din parcare. In locul ei gaseste un bilet pe care scria: "Nu-i nimic, ii punem noi unul". Un apel telefonic la o agentie de turism: - Faceti excursii in Egipt? - Da, desigur... - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo? - Sharm-el-Sheick, Hurgada, Taba, Nuveiba... - Stop.... Nuveiba. Nuveiba e bine! - Cand doriti sa plecati, cate persoane? - A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame... La examen, un student ia un bilet - nu stie, ia altul, iarasi nu stie, asa se intampla si cu al treilea, al patrulea pana la al cincilea bilet, cand profesorul ii spune sa se opreasca, fiindca i-a dat nota cinci. Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva... Ultimele cuvinte ale: studentului: "Trag o fuga sa mananc la cantina. Veniti si voi?" cascadorului: "Ce Real-TV?" benzinarului: "Doamna, capacul de la rezervor e intepenit, aveti noroc ca avem polizor." scafandrului: "Hm... ala o fi delfin oare?" soferului de Trabant: "In sfarsit o intersectie in care am si eu prioritate!" saritorului la trambulina: "Ce curata e apa azi..." bucatarului de pe submarin: "Wow ce fum pe-aicea, trebuie aerisit un pic" ajutorului de bucatar de pe submarin: "Blubb..." capitanului de vas de croaziera: "Da doamna, manetele sunt chiar functionale... NU PE AIA!!!" parasutistului: "Dumnezeu' mamii lor de moliiii!!!" pilotului german deasupra Angliei: "Ia uite, ce de artificii frumoase dau astia!..." actorului de western: "Deci e cu gloante oarbe, da?" lui Tarzan: "De ce dracu sasaie liana asta la mine?!" lui Ayrton Sena: "Ceva troncane pe-aicea" bodyguardului de discoteca: "Numai peste cadavrul meu!" bogatasului de 80 de ani catre sotia lui de 30: "Puiule, au fost cele mai bune ciuperci pe care le-am mancat in viata mea!" soferului de autobuz israelian: "Hai urca dracului odata, araboi imputit, ca nu stau dupa tine toata ziua!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|