Thread Closed 
~Escapada Nocturna~
17 Oct 2010, 19:52
Ma uitam si eu la fel de nedumerita ca si Rose.Intr'un fel as merge pentru aventura,dar nu vreau sa intru in bucluc.Ma uitam la strada ingusta si mi'am facut curaj sa zic.
"-Hai sa intram.Nu avem ce pierde."am zis eu cu incredere,desii increderea mea era la zero.
Am pasit impreuna pe pietrele micute a strazii incercand sa nu facem prea mult zgomot ca sa nu atragem priviri.Era un loc ingust,deabea incapeam noi doua una langa alta.Incercam sa ma uit la Luna,dar nu se vedea decat o bucata mica.Luna imi dadea putere,si simteam ca pot face orice intr'o zii cu Luna plina.Razele Lunii erau doar niste sclipituri micute care mi se reflectau in ochi.Cu Luna o simteam mai aproape pe mama.

~Amintire~

"-Mama mi'e frica."
"-De fiecare data cand ti'e frica uitate la Luna.Daca e plina inseamna ca poti sa faci orice pana a doua zi cand dispare.Daca e Semi-Luna inseamna ca poti sa incerci sa faci tot ce poti,pentru ca mai are loc sa se umple."
"-Si daca si asa mi'e frica?"
"-Atunci uitate drept inainte si canta un 'cantec rosu'."

~Revenire~

Ar trebuii sa cant un 'cantec rosu'.Mama zicea 'cantec rosu' la acele cantece care erau in stare sa iti linisteasca suflteul.Ma uitam inainte si fredonam.Ma uitam la Rose sa vad daca a observat ca energia mea s'a schimbat,dar mergea inainte fara sa se fi uitat la mine in acel moment.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 12:58
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 13:18
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 17:29
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 19:52
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 20 Oct 2010, 15:36
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 11:56
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 16:47
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 19:43
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 20:12