^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^
18 Oct 2010, 10:07
Mi-am notat etapele prepararii pe bucata de pergament. Mi-am aranjat ingredientele in fata in ordinea in care voi avea nevoie de ele.
Am inceput sa maruntesc frunzele de alun si le-am pus la fiert cu apa de ploaie si ciresele amare intregi. Imi placea mirosul emanat de substanta.
Cat timp am asteptat ca cele 20 de minute sa se scurga, m-am mai uitat peste notite, adaugand raspunsuriledate de domnul profesor la intrebarile elevilor. Dupa un sfert de ora, am maruntit cu latul pumnalului radacina de migdal pitic. Nu a fost prea simplu pentru mine, dar, dupa ce m-am urat pentru forta minuscula din bratele mele, am reusit. Am terminat la fix, asa ca am pus cenusa pasarii Phoenix si radacina. Cat timp am asteptat sa se raceasca, am privit lung farmitele de cenusa. Nu a durat prea mult, asa ca am pus cinci picaturi de esenta de vanilie si patru aripi dantelate de musca. In urmatoarele 20 de minute, mi-am scris citet numele pe eticheta unei eprubete.
- Domnule profesor, ma scuzati... am ridicat eu mana. Cum s-a descoperit aceasta potiune? am intrebat neincrezatoare.
Am strecurat potiunea si am "verificat-o". Culoarea era galben-verzuie, iar mirosul placut, dulce. Am umplut eprubeta si am pus-o pe catedra.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: ^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^ - by Ema Snow - 18 Oct 2010, 10:07