~Explorand Interzisul~
|
18 Oct 2010, 16:50
|||
|
|||
Eram sigura ca el urmarea ceva asa ca eu si Luna aveam de gand sa aflam despre ce era vorba. In gandul meu mi-am spus..."Of,ce mai vacanta!"
Eram nervoasa deoarece curiozitatea noastra ne-a adus intr-un punct mai ciudat,acum ne aflam aici in fata iluziei lui Tom. Totusi doream sa continui asa ca am rostit: "-Daca te refereai la mine eu nu sunt de partea...." Am incheiat propozitia fiindca el incepuse sa isi dea seama ce doream sa zic. Oricum stiam ca e o iluzie si ca la un moment dat se va incheia aceasta poveste,sau poate ca nu? Ma uitam la Luna parca intreband-o din priviri ce se va intampla cu noi. Si ea se uita la mine needumerita exact cum o priveam si eu pe ea. Atunci m-am uitat la cer si ceva se intamplase. O raza puternica de lumina se infatisa acum pe cer. Imediat am putut sa imi dau seama ca e un semn bun de la Jake,care banuiam ca semnifica faptul ca el ne va salva,ca ne ocroteste de unde e. Si ca ma va ajuta pe mine si pe prietena mea sa iesim din aceasta incurcatura. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|