un moment de teroare
|
19 Oct 2010, 14:54
|||
|
|||
Ma uitam la verisoara mea . Parea destul de linistita. Zambea,iar eu eram fericita pentru ea. Apoi m-am gandit:"Pana la urma nu e asa de grav ca a eliberat un detinut...Sau poate ca da?" . Acum nu imi pasa si nici nu aveam de gand sa zic acest lucru cu voce tare. Apoi mi-a venit un gand infiorator si am gandit"Daca cel eliberat era cel care l-a ucis pe Jake?" Ochii mei acum s-au ingustat,privea urat si am oftat apoi am intrebat-o prudent pe vara'mea:
-Hayl,pe cine ai eliberat? Aveam o voce cam serioasa,ceea ce mie nu imi statea in fire. Totusi dorea sa aflu. Gandul mi se duse la acel Devorator si ma trecu un fior pe sira spinarii cand pur si simplu ma gandeam cum ar fi ca acela sa fie din nou in libertate? Oare doream ca de data aceasta sa il fac sa plateasca prin niste metode..mai altfel? Nu credeam ca sunt in stare,de fapt Jake..Nu ar fi vrut acest lucru. O lacrima imi curse pe obraz,dar am sters-o inainte ca fetele sa observe. Mi-am inchis ochii si ma rugam sa nu il fi salvat pe acel Porrin. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
un moment de teroare - by Hayley M. Alden - 17 Oct 2010, 18:39
Re: un moment de teroare - by Rosalie Vivienne Alden - 17 Oct 2010, 18:50
Re: un moment de teroare - by Hayley M. Alden - 17 Oct 2010, 20:05
Re: un moment de teroare - by Evelyn Steel - 17 Oct 2010, 21:57
Re: un moment de teroare - by Afrodita LaFont - 18 Oct 2010, 17:15
Re: un moment de teroare - by Hayley M. Alden - 18 Oct 2010, 23:18
Re: un moment de teroare - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Oct 2010, 14:54
|