Your favourite lyrics:x
|
19 Oct 2010, 22:43
|||
|
|||
Alina Puscas feat. Grasu XXL - Jungla
Zbor, zbor... Pana dincolo de nori, nori... De sus vad orasul, e o floare Se inalta mereu catre soare ...si eu, si eu... Poate stii, mai stii cum ai ajuns aici Cum ai urcat in jungla de asfalt cu pasii mici Poate stii, stii cum e sa traiesti aici Orasu stie tot ce faci, stie tot ce simti Poate stii, cum e sa fii judecat Stii cu toata fiinta ta ca esti vinovat Poate stii, de unde vii si cine esti Dar toate astea se vor schimba in Bucuresti. Noapte si zi Orasul e un camp de lupta Pierzi sau castigi Bine ai venit in jungla! Zbor, zbor Nimeni nu ma poate opri (zbor, zbor) Sunt mult prea aproape de stele De toate visele mele Vreau sa zbor, zbor Pana dincolo de nori, nori.. De sus vad orasul, e o floare Se inalta mereu catre soare ...si eu, si eu... Timpul trece altfel cand esti singur, singur Orele se duc si nu se mai intorc sigur Noapte cand se sting luminile Se deschid cluburile si gurile rele barfesc figurile Le, le, le-nvat din mers Zi de zi, pas cu pas, vers cu vers Nimic nu e ceea ce pare Te simti atat de mic intr-un oras atat de mare, mare Noapte si zi Orasul e un camp de lupta Pierzi sau castigi Bine ai venit in jungla! Zbor, zbor Nimeni nu ma poate opri (zbor, zbor) Sunt mult prea aproape de stele De toate visele mele. Vreau sa zbor, zbor Pana dincolo de nori, nori De sus vad orasul, e o floare Se-nalta mereu catre soare ...si eu, si eu... Bine ai venit in jungla! Aici primesti cat sa iti ajunga Student in primu' an sperai c-o sa iti gasesti de munca Nu tot ce zboara se mananca, nu inca Si uite cum se schimba blugii-n pantaloni la dunga Orasul e in picioare Motivul il stim cu toti Acuma toate sunt legale Aici inspita umbla goala "Sa moara business" vorba asta e capitala Nimic nu e ce crezi Ai grija cu cine umbli ca sa nu te accidentezi Si cand ai realizat tot ce ai venit sa realizezi Sampania sa curga, Bine ai venit in jungla! Zbor, zbor Nimeni nu ma poate opri (zbor, zbor) Sunt mult prea aproape de stele De toate visele mele Vreau sa zbor, zbor Pana dincolo de nori, nori De sus vad orasul, e o floare Se inalta mereu catre soare ...si eu, sï eu... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |
|
your favourite words... :x | Hayley M. Alden | 15 | 4,080 |