Visand cu ochii deschisi
|
20 Oct 2010, 13:43
|||
|
|||
-Vraja asta trebuie so tin minte am spus razand cand bagheta lui Rose a zburat imediat spre ea.
Ma uitam la salcie cand mi-am adus aminte ca aveam de raspuns la niste intrebari. -A da .. pai imi ador familia.Mama este vrajitoare iar tata Incuiat.Nu i-am intrebat niciodata cum s-au cunoscut cu adevarat.Cand nu stiam despre magia mama mi-a spus ca venise la spital la tata grav ranita iar el a salvat-o.A fost dragoste la prima vedere.Apoi s-au casatorit si la un an a venit pe lume Serena si mai tarziu eu.Serena stia bineinteles despre magia,o mostenise,o avea in sange.Mai tarziu tata a aflat si el despre magie.La inceput a fost un soc pentru el,nu-i venea sa creada dar cu timpul s-a obisnuit si chiar i-a placut. Am facut o pauza de cateva secunde m-am uitat la salcie apoi la Rose care se uita cu interes la mine asa ca am continuat. -Cateva zile Serena numai venise acasa iar mama imi spusese ca era in cantonament cu scoala.Apoi intr-o seara o scrisoare a venit.Mama cred ca si-a dat seama pentru ca la pus pe tata sa ma duca in camera mea apoi sa coboare.Am ascultat cum din sufragerie mama ii povestea tatei ca Serena fusese ucisa de Lordul Voldemort si plangea in hohote.Bineinteles eu avand 8 ani m-au mintit ca a murit intr-un accident de masina iar lumea mea se daramase in acel moment.Serena si cu mine era foarte apropiate,ne sprijineam una pe cealalta si o iubeam enorm.Am facut tratamente multe pentru a-mi reveni din soc dar nici acum nu am putut sa uit.Cand mi s-a spus ca eram vrajitoare am rugat-o pe mama sa imi spuna adevarul fara ocolisuri iar ea mi la spus.Desigur am jurat ca ma voi razbuna si ca voi deveni o vrajitoare excelenta.As fi vrut ca si Serena sa fie printre noi azi. Cand am terminat de povestit am observat ca plangeam.Mi-am sters lacrimile si m-am uitat la Rosalie. -Si care e povestea ta? am intrebat schitand un zambet. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|