Thread Closed 
Visand cu ochii deschisi
20 Oct 2010, 14:05
Ascultam povestea Evelinei foarte interesata si intrigata. Nu vroiam sa pierd nici-un detaliu din poveste,mi se parea atat de captivant tot ceea ce spunea. Unele lucruri au fost asemanatoare cu ale mele,iar altele total diferite. Oricum ascultam foarte prinsa de poveste,fiindca imi placea foarte mult sa aflu cate ceva despre prietenii mei,iar din moment ce ma imprieteneam cu Ev mi se parea normal sa povestim asa ca am lasat-o sa povesteasca totul iar cand s-a oprit am spus:
-Hmm,deci esti sange semi-pur. Cred ca e grozav sa ai un parinte Incuiat,nu-i asa? Ea dadu din cap in semn de aprobare apoi am chicotit multumita si am inceput :
-Mda,povestea mea e lunga,dar voi incepe cu inceputul...Oricum voi avea multe sa iti povestesc ,dar toate la timpul lor. Acum incep cu mine si familia mea: mai am o sora,Kate,care bineinteles studiaza si ea la Hogwarts,mai am si multe verisoare care se afla aici in scoala..Parintii mei sunt Matilda si Edward Andrews. Amandoi sunt vrajitori,deci prin urmare sunt pur sange. Eu mult timp am trait printre Incuiati,iar acest fapt m-a ajutat sa cunosc lumea lor,de fapt practic faceam parte din lumea lor. Am aflat de la bunica mea ca sunt vrajitoare,iti poti imagina ce soc am avut,dar cu timpul m-am obisnuit. Totusi si acum ma intriga faptul ca mi-au ascuns atat timp identitatea mea adevarata. Pana cand intrasem in anul I eram o Incuiata,asa se presupune,dar acum aflandu-ma in anul VI invat din ce in ce mai multe desprea Lumea Magica si nu ma mai uimesc prea multe lucruri,sau cel putin asa ar trebuie...am zis chicotind. Viata mea petrecuta printre Incuiati a fost frumoasa,iar uneori si acum mai vorbesc cu prietenii mei Incuiati,vacantele mi le petrec cu ei daca pot ,bineinteles. Cam atata despre aceasta viata. Iti voi mai povesti despre fiinte dragi mie imediat,dar momentan vreau sa imi trag putin sufletul...Radeam.
-Si apropo,daca ai nevoie de ajutor,o vraja sau orice altceva sa ma anunti si daca voi putea iti voi oferi ajutorul.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 19 Oct 2010, 16:01
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 19 Oct 2010, 16:33
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 19 Oct 2010, 17:04
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 19 Oct 2010, 17:25
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 19 Oct 2010, 18:02
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 19 Oct 2010, 21:03
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 19 Oct 2010, 22:04
Re: Visand cu ochii deschisi - by Evelyn Steel - 20 Oct 2010, 13:43