Visand cu ochii deschisi
|
20 Oct 2010, 14:13
|||
|
|||
Am ascultat povestea lui Rosalie atenta.Sigur mie imi placea sa ascult povestile oamenilor si trairile lor.
-Da chiar as avea nevoie am zis razand. Vreau sa invat tot felul de vraji.Sincer vreau sa invat tot ce tine de lumea asta. Apoi am mai analizat odata povestea ei si m-am gandit ca probabil prieteni sai Incuiati stiu despre magie. -Deci prieteni tai din lumea Incuiatilor stiu despre magie?Eu una nu am putut sa le spun nimic.Sigur multi mi-au trimis scrisori prin mama mea intrebandu-ma de ce am plecat,de ce am renuntat la scoala iar eu le-am trimis raspunsuri prin Sasha,bufnita mea.Ei stiu ca am plecat din tara,in Germania la matusa mea pentru a invata acolo.Cred ca daca ar sti unde sunt acum ar ramane cu gura cascata am spus razand si am inceput sa ma gandesc la casa.Imi era dor de toata lumea,desigur,dar Hogwarts e noua mea casa acum. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|