Visand cu ochii deschisi
|
20 Oct 2010, 15:11
|||
|
|||
Ma uitam la Eveline care parea foarte interesata sa facem ceva,doar sa nu ne plictisim. Hmm,m-am uitat din nou la "Salcia Batausa" care parea din nou dispunsa sa ne arunce prin aer. Mi-am dat ochii peste cap apoi m-am uitat din nou la Ev si i-am spus:
-Hei,daca vrei vom mai incerca putin mai incolo sa trecem de salcie,dar momentan nu risc...Hmm,ti-am zis ca voi mai continua cu povestea mea...Daca mai doresti sa afli..Ea dadu afirmativ din cap asa ca am continuat multumita: -Stii,sunt foarte multe lucruri de spus ,dar iti voi spune cat de detaliat pot in cuvinte. Jake,iubitul meu a fost ucis de catre un Devorator fiindca el s-a impotrivit,nu vroia sa devina asa. Am suferit mult dupa el si inca sufer dar de obicei evit acest subiect. Si eu am jurat sa ma razbun odata,iar pana la urma am reust sa il fac pe assasin sa intre la Azkaban. Probabil ca l-as fi ucis dar m-am gandit ca Jake nu ar vrea sa devin asa si bineinteles ca nici familia mea. Asla,puma mea a murit si ea,iar noi eram foarte apropiate,eram ca si cele mai bune prietene. E greu de explicat. Despre aceste doua dragi fiinte mie iti spuneam mai devreme. Iti pot garanta ca le voi purta mereu in suflet, lacrimi cristaline imi curgeau pe obrazul care acum imi era de un rozaliu puternic,dar le-am sters cat de repede am putut, apoi am continuat discutia: -Sa stii ca imi pare foarte rau pentru sora ta. Si mie mi-ar fi placut sa o cunosc si sa ma imprietenesc cu ea. Vorbisem din suflet ,foarte sincer...Nu am putut sa nu adaug: -Si de unde este ea inca te protejeaza... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|