Visand cu ochii deschisi
|
20 Oct 2010, 15:29
|||
|
|||
Am observat inainte ca ea sa isi stearga lacrimile ca plangea.Si chiar era trist tot ce spusese.
-Imi pare rau despre Jake si Asla am soptit.Si sa sti ca si ei de acolo de unde sunt au grija de tine.Niciodata sa nu te gandesti ca s-au dus definitiv pentru ca- i-am luat mana si i-am pus-o in dreptul inimi ei - ei sunt aici si mereu vor fi acolo.Si sunt sigura ca Jake este mandru de tine ca l-ai razbunat am adaugat si am lasat capul in jos. Eu nu aveam cum sa o razbun pe Serena pentru ca din ce imi spusese mama Voldemort a fost distrus.Cu atat mai bine! Am luat un punct fix si m-am uitat la el aducandu-mi aminte de discutia cu mama. ~~Trecut~~ -Poftim!? am exclamat socata.Serena nu a murit intr-un accident de masina!?Atunci cum a murit!? Stai stiu ce urmeaza sa-mi spui .... cineva din lumea asta a magiei de care vorbesti a omorat-o nu-i asa? am intrebat-o pe mama dandu-mi ochii peste cap. -Chiar asa imi spuse ea cu lacrimi in ochi Sora ta a murit ucisa de cel mai intunecat vrajitor , Lordul Voldemort si de doi Devoratorii ai Mortii,ucenici sai.Eveline nu te-as mai minti,mi-ai spus sa iti spun adevarul iar eu asta fac.In noaptea in care a fost ucisa sora ta incerca sa salveze pe cineva de Lordul Voldemort dar a murit ea.Cei doi Devoratori - Michael si Santiago - si-au aparat Lordul si au luptat alaturi de el.Sora ta nu avea nici o sansa,ea era una ei 3.Imi pare rau Eveline dar asta e adevarul spuse terminand de povestit si am observat ca plangea. -Unde sunt? am intrebat furioasa.Devoratorii aia 2?Unde sunt acum? Mama dadu din cap negativ. -Nu stiu .. ar putea sa fie la Azkaban,ar putea fi in libertate ... nu stiu. -O sa ii gasesc eu intr-o zi si o sa-i fac sa plateasca pentru seara aia nenorocita am soptit in timp ce incepusem sa plang. ~~ Prezent ~~ Am clipit de mai multe ori impiedicand lacrimile sa apara apoi m-am uitat la cer. "O sa va gasesc eu odata si odata" am soptit atat de incet incat nici eu nu prea am auzit ce am spus. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|