~Escapada Nocturna~
|
20 Oct 2010, 15:36
|||
|
|||
"-Da!Luna poate sa straluceasca mai mult decat si'ar putea imagina lumea."am zis eu chicotind incet.
Am inaintat fara sa mai spunem nimic.Linistea a cuprins fiecare coltisor din acel loc,parca a vrut sa arate ca nu exista viata pe o strada ca asta.Mi'am fixat privirea drept inainte si intr'un colt indepartat s'a auzit ceva.Amandoua ne'am oprit din mers si socate am privit in intuneric.Nu avem rost sa stam si sa privim pentru ca lumina Lunii numai reusea sa patrunda.Era o bezna totala de unde aveai impresia ca nimeni nu poate sa scape.Universul a inceput sa se invarte in jurul meu,si ca un film vechi au curs amintirile placute in viata. "De ce numai amintirile placut?".Nu prea stiam ce sa fac asa ca am asteptat ajutorul din partea lui Rose.Dupa cateva minute inca stateam nemiscate parca amandoua asteptam ajutor de la una la alta. Corpul conturat in bezna s'a ridicat si a pasit afara din umbra.Avea o pelerina neagra,un baston alb si un lantisor care stralucea in intuneric. "-Cine este acolo?"am intrebat eu de frica.Genunchii imi tremurau si cu o mana strangeam de bacheta mea. "-Stati linistite dragilor!"a spus o voce de femeie blanda.Nu parea sa fie un dusman sau sa aiba ganduri intunecate,dar ma speria.Era atat de misterioasa incat nu isi arata fata.Oarea avea ceva de ascuns? No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|