! Lectia III !
|
20 Oct 2010, 17:10
|||
|
|||
Ahh adoram ora de "Studiul Incuiatilor" pentru ca puteam sa exprim mai bine ce am invatat in toti acesti ani cat am stat printre ei.Mi-am luat pana si pergamentul si am inceput sa raspund la intrebarile de pe tabla :
Ce meseria ati vrea sa practicati daca ati fii un Incuiat? De ce?Argumentati. Pai mereu am vrut sa devin doctor,urmand profesia tatalui meu.Este o profesie superba care iti da posibilitatea de a ajuta oamenii. Credeti ca este esential ca un Incuiat sa aiba o profesie cat mai importanta ?De ce ? Desigur.In lumea Incuiatilor profesia te denumeste.Este esential sa ai o profesie importanta pentru a fi cineva in viata.In lumea Incuiatilor cei cu profesii importante pot castiga mult mai mult decat cei cu profesi mai putin importante.Totusi fiecare isi alege profesia care ii place. Ati vrea sa fiti in locul Ministrului, care stie despre Lumea Magiei ? De ce ati vrea sa fiti in locul lui/ de ce nu ? Cu siguranta nu.Ministrul are o responsabilitate enorma si cateodata face alegerile gresite pentru oamenii care il asculta.Niciodata nu poti sti daca o alegere este buna pentru toata lumea,pot iesi multe certuri si in plus nu cred ca as fi pregatita pentru a fi in locul sau. Cum ati reactiona la socul aflarii despre Lumea Magiei ? Am chicotit putin la intrebarea asta si m-am apucat de scris : Avand in vedere ca am trecut prin asta pot spune ca socul a fost enorm,din punctul meu de vedere.Nimeni in lumea Incuiatilor nu crede nimic despre magie.Toata lumea considera povestile de magie doar povesti deci pot spune ca da socul este enorm de mare. Am terminat de scris si i-am dat pergamentul doamnei asteptand reactia dansei. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,852 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,843 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,769 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,738 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,247 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,635 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |