! Lectia III !
|
20 Oct 2010, 20:24
|||
|
|||
Helena lua entuziasmata pana de uliu si incepu sa scrie pe pergament. In mod clar, daca ar fii fost in lumea Incuiatilor, ar fii dat la medicina, pregatita psihic si fizic pentru ceea ce ar fii asteptat-o acolo. Incerca sa-si alunge gandurile si visurile din minte, notand:
Ce meseria ati vrea sa practicati daca ati fii un Incuiati ? De ce?Argumentati. Medic chirurg (rog sa nu se confunde cu doctor). Pentru ca...din toate motivele. As da orice sa devin un chirurg si om minunat, sa fii putut avea ocazia sa am acel sentiment extraordinar cand tii in mana o inima care bate, sa compensez decesurile cu vieti salvate, sa am am ocazia sa fac o resuscitare iar apoi sa aud cum revine ritmul cardiac, pentru ca asta ar fii ceea ce ma pasioneaza pe mine. De fapt, sentimentele astea nici nu pot fii transpuse in cuvinte, ele trebuie traite. Si nu in ultimul rand, ador anatomia omului si chirurgia in general. Pentru aceasta meserie trebuie sa ai un suflet tare si inima mare (nu la propriu, asta ar fi o anormalitate), sa rezisti atunci cand totul pare imposibil, si sa te ambitionezi si mai tare atunci cand iti apare un obstacol in drum. Asta m-ar face un om implinit. Credeti ca este esential ca un Incuiat sa aiba o profesie cat mai importanta ?De ce ? Depinde acum de preferintele persoanei respective si de posibilitatile sale. Daca isi permite sa devina deputat, bravo lui. Daca nu poate fii decat un simplu maturator, asta e. Pentru ca asta e lumea Incuiatilor. Ati vrea sa fiti in locul Ministrului, care stie despre Lumea Magiei ? De ce ati vrea sa fiti in locul lui/ de ce nu? Pai nu, ca nu imi place politica. N-as vrea sa ma pun in locul unor oameni care fac promisiuni unui popor, si nu se tin de ele, iar aici ma refer in mare cam la toate tarile. Insa daca mi-ar place asa ceva, m-as lupta din toate puterile pentru o lume mai buna, care se destrama usor, intr-o moarte lenta. Iar eu mereu imi tin promisiunile. Cum ati reactiona la socul aflarii despre Lumea Magiei ? Nu prea cred ca as fii socata...poate doar entuziasmata. Ma atrage orice e nou/incredibil si ciudat (asta intr-un sens bun). ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,852 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,843 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,769 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,738 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,247 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,633 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |