Thread Closed 
O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
20 Oct 2010, 20:59
"O viata in care lumea sa aiba intotdeauna ceva din nostalgia si inocenta toamnei...", am rostit eu fara sa vreau.
Insa era prea tarziu sa schimb subiectul, poate acum nu eu eram singura care suferea... suferea cu adevarat.

Zi de zi purtam masti carora nu le stim numele, zi de zi imbracam haine straine, iar apoi cand dam cu ochii de lume le mascam prin fericire...Fericire ce in sufletul nostru nu este decat o sticla ciobita de tristete si licoarea dragostei.
Miroasea a frunze, a tristete si a agonie...

'Layla ! Nu ma poti face sa cred ca te simti bine, caci chiar eu ti-am spus-o : "Zambeste atunci cand doare cel mai tare !"Uneori trebuie sa razi cand iti trebuie sa plangi si sa vorbesti cand lumea se prabuseste, insa toate au un scop... nu uita asta !', gandeam eu uitandu-ma in continuare in ochii Laylei ce imi spuneau tot ce vroiam sa stiu, atat de profunda, de plina de viata si trista... De ce, De ce Cerule ne-ai facut asa ? De ce trebuie sa zambim printre lacrimi ?

"Dragostea - ceva divin, dar care in cele din urma sfarseste in lacrimi de stele cazatoare..."

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O noua cale, sau doar o simpla plimbare ? - by Scarlett Soul - 20 Oct 2010, 20:59