! Lectia III !
|
20 Oct 2010, 22:03
|||
|
|||
Ce meseria ati vrea sa practicati daca ati fii un Incuiati ? De ce?Argumentati.
Daca as trai in lumea incuiata, mi'ar placea sa practic meseria de jurnalista, fiindca ma pasioneaza subiectul, si stiu ca presa incuiata nu e chiar 100% adevarata si mi'ar placea sa schimb asta In plus, consider ca sunt destul de multe subiecte care ar trebui prezentate incuiatilor si nu ar trebui ascunse de cei din presa. Credeti ca este esential ca un Incuiat sa aiba o profesie cat mai importanta ?De ce ? Dupa parerea mea, orice Incuiat trebuie sa tina cont de 3 factori cand isi aleg o slujba: sa fie o profesie la care sa indeplineasca cerintele necesare, sa fie o slujba pe care sa o practice cu placere, si sa fie de asemenea profitabila. O profesie este importanta indiferent de ce reprezinta, depinde de punctul din care este privita Ati vrea sa fiti in locul Ministrului, care stie despre Lumea Magiei ? De ce ati vrea sa fiti in locul lui/ de ce nu ? -Cum ati reactiona la socul aflarii despre Lumea Magiei ? Personal, mi'ar placea sa fiu in locul Ministrului, fiindca e o functie importanta, dar si greu de indeplinit avand in vedere ce secret trebuie sa tine. Dupa parerea mea, e foarte stresant sa se intample in tara ceva de care trebuie sa raspunzi, si sa nu dai un raspuns logic, explicatia fiind Magia. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,851 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,843 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,769 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,737 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,241 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,623 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |