O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
|
20 Oct 2010, 21:19
|||
|
|||
Cryss avea dreptate.Chiar nu ma simteam bine.Cum as putea sa ma simnt bine cand stiu ca amintirile sunt doar niste povesti neindeplinite.Ma uitam in spate la frunezele cazute pe jos si imi imaginam ca acelea sunt stele care sunt fixate pe cerul infinit.
Dragostea e doar o fiara ce pandeste toata viata,si cand iubesti cel mai mult atunci te ataca. Am intins mana spre copac ca sa ii dau de inteles lui Cryss cam cum sta situatia: "-Vezi copacul ala cum isi pierde frunzele?Frunzele acelea cad spre realitate.Uite!...Nu au ramas multe frunze de vis." Se uita la mine incercand sa inteleaga ce vreau sa zic cu adevarat.Adevarul era ca nici eu nu stiam ce simnt.Asta nu era fericire,dar nici triste.Ma simteam ca un tablou colorat inundat cu apa.Toata vopseaua a curs de pe mine,tot ce era mai fercit a cazut la pamant.Dar am incercat sa continui cu ce am inceput: "-Copacul intreg este iubirea,dar daca nu o intretii cum trebuie risti ca aceasta sa moara sau sa fie taiata.Momentele care au trecut nu au cum sa fie aduse inapoi,amintirile readuse la viata.La ce a cazut de poti numai sa te gandesti,dar nu vei traii acele momente la fel.Stii...daca ultima frunza as putea s'o lipesc la loc ar fi cu totul diferit acum" Stiam ca ma intelege pentru ca mereu ma inteles cand era nevoie.Dar unele lucruri trebuie explicate sa se inteleaga sentimentele cu adevarat.Mai de mult mama mi'a spus... ~Amintire~ "Draga mea!Barbatii nu plang" ~Revenire~ A zis asta odata cand tata a plecat de acasa si ea plangea in baie cu capul pe chiuveta.Stiu acele lacrimi care loveau faianta rece cu putere si ura.Mi'am promis ca niciodata nu o sa fac asta....dar atunci eram mica,ce stiam eu?Daca m'ar intreba odata: Ce urasti la mine?
...raspunsul va fi... Tot ce urasc la tine e faptul ca te iubesc... No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|