Thread Closed 
O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
21 Oct 2010, 19:36
"Uneori privesc spre cer si ma intreb de ce nu pot sa traiesc in lumea mea, in dimensiunea in care totul este dupa placul meu....", m-am adresat eu fetelor privindu-le cu ochii plini de lacrimi inca retinute.

~Amintire~

O zi atat de minunat de melancolica, inca nu puteam descrie sentimentul care-l simteam prezent in piept, caci nu era tristete, dar cu siguranta nu era nici fericire, simteam doar ca exist si atat ... Insa astazi ceva m-a trezit brusc la realitate : Nu am pentru cine sa lupt !!! Pentru nimeni... doar pentru mine, fiindca stau singura si suspin in vant.
Iar apoi au fost atatea semne trimise de la Cei ce au reusit sa ajunga sus, in Paradisul Sufletelor, in propriul lor Paradis...
Cu totii primim avertizari cu privire la ce va urma, insa putini le dam importanta...

~Revenire....Trista... ?!? ~

"Nu puteam sa-i simt respiratia, eram incapabila sa vad in spatele ochilor sai negrii precum onixul,nu puteam face nimic, doar sa-l privesc si sa-l ascult... ", i-am soptit eu Laylei.
Cateva clipe de liniste...
Nimeni nu vroia sa rupa tacerea, insa in cele din urma privirea Laylei cerea ingaduire, vroia sa vorbesc, doarea sa diminueze durerea, nu s-o uite.
"Multe au mai fost dupa aceasta data de 8 Decembrie 2009, insa nu voi putea uita nici o frantura din ceea ce a insemnat EL."

Aici m-am oprit pentru a-mi lasa faptura prada lacrimilor si vijeliei neiertatoare ce ma manca parca de vie, dar avea sa-mi mai pese ?

"Mergeam de-a lungul strazilor lungi si pustii indreptandu-ma spre casa, cu agonia unui muritor arzand de atatea palme si priveam cum vantul smulge visele oamenilor din Copacii Inimii. Vedeam cum frunzele ruginii, parc' patate de sange de visator, pluteau de-a lungul meu, asternand o plapuma groasa peste lume. Iar apoi oamenii... Oameni ce-si calca in picioare visele ce odata au atarnat bland de copaci, dar acum numai cate un copil le aduna zambind de pe jos, nestiind de adevarata lor semnificatie...
Oameni buni, intelegeti ! Frunzele sunt vise ... "

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O noua cale, sau doar o simpla plimbare ? - by Scarlett Soul - 21 Oct 2010, 19:36