Vizita nocturna
|
21 Oct 2010, 20:59
|||
|
|||
Si pe masura ce pasii le duceau departe de adapostul bibliotecii --sau aripile, in cazul Samanthei-- aveau de a face cu holurile cufundate in bezna. Nu incapea discutia, fetele se obisnuisera cu acele culoare principale care legau biblioteca de iesire. Problema era ca lucrurile... erau diferite.
Mult mai diferite. Desi Sam se putea lauda cu un camp vizual destul de larg aflata fiind la... inaltime. Mergeau rapid. Holurile lungi si intortocheate se unduiau si coteau din loc in loc asemenea unor anaconde. Cine stie ce secrete se ascundeau la fiecare pas? Cine stie cate ascunzatori, camere secrete -asemenea celor descoperite inca de pe vremea cand Cap-de-Mort era la putere- stateau invaluite in mantia neagra a noptii, degradandu-se sub actiunea nemiloasa a trecerii timpului? Dar Samantha putea sa se gandeasca la toate acestea mult mai tarziu, caci momentan, avea ceva cu mult mai important de indeplinit decat dezbaterea unor presupuneri nespuse: pastrarea formatiei. Insa... Bell se opri brusc sa adulmece, rezultand o coliziune intre ea si Bella, atenta la cu totul altceva. "Miroase a mop ud" spuse, intr-un sfarsit, concentrata si senina, fara a se intoarce. "Mda, scuze acceptate" mormai Bella. "Uuups" incepu cealalta cercetasa, razand. "Hmm, oricum" intrerupse Sam eventuala discutie ce devenea prea "aprinsa. Fetele continuau sa mearga linistite, de acum deprinse cu intunericul "Oricine simte putoarea mopului lui Filtch de la kilometri distanta" "Sau..." incepu Bell usor amuzanta, dar cu luare-aminte "Duhneste a corcituri" "Yeah, mai exact a doamna Norris" o aproba Bella detaliind umpic mirosurile care nu intrau in aria de perceptie a lui Justinne sau Samantha. „Trebuie sa ii evitam!” oracai Justinne din spate si fetele incuviintara. Acum, depindeau doar de noroc si atentie. OOC: boon, am postat, imi pare SINCER RAU pentru IMENSA pauza de DM Sper sa vezi asta, Bell :_* ah, si ne poate sterge cineva discutia incepand de la "BRB"-ul meu lipsit de sens? xD ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vizita la biblioteca | Evelina R. Potter | 8 | 2,013 |
17 Jan 2011, 10:26 Last Post: Ema Snow |