Pentru ca mi-ai lipsit.
|
21 Oct 2010, 21:38
|||
|
|||
Tic-tac-tic-tac. Se auzea cesul meu care ticaia incontinuu, anuntand faptul ca eram pe cale de intarziere la intalnire, si eu nici macar nu eram treaz, nici macar, nu eram sculat din pat.
Intre vis si realitate m-am ridicat in fund, mormaind ceva nervos, lovind ceasul cu pumnul. ''Ce dreacu. Cat ii CEASUUU ?'',am tipat uimit ultimul cuvant, privind socat spre ceas.''O, nu, nu'' Am sarit nervos din pat, zburdand in baie cu o rapiditate de neconfundat. Cateva secunde m-am privind in oglinda, apoi am inceput sa ma spal, si m-am imbracat intr-un costum obisnuit in cateva minute. ''Ah, mai am 10 minue !'',am tipat, zburand in holul din casa mea, din Pestera lui Godrig. Of, si daca acum aveam sa intarziu. Ce impresie puteam sa-i las lui Ashlyn? Fusesem departe de ea timp de 2 ani, si, acum incercam sa-mi rezolv greselile pe care le facusem. Faptul ca am lasat-o singura, atunci cand ii era mai ru, atunci cand isi descoperise noua familie, si celalta latura. Speram doar sa ma ierte,si sa fie acolo unde trebuia, acolo unde ne-am dat intalnire. Ceainaria doamnei Puddifoot. ''Mai 3 minute!'',sopteam nervos, grabindu-ma catre Ceainarie. Am intrat ,incercand sa ma calmez, cautand cu privirea chipul ei. Nimic, nimeni. Am oftat plictisit, trantindu-ma intr-o canapea. ''Hei, Ashton'', se auzii o voce blanda in spatele meu. ![]() # Today, we speak americano :> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Pentru ca mi-ai lipsit. - by Ashton Blake Lively - 21 Oct 2010, 21:38
Re: Pentru ca mi-ai lipsit. - by Ashlyn Meester - 23 Oct 2010, 19:59
Re: Pentru ca mi-ai lipsit. - by Ashton Blake Lively - 24 Oct 2010, 18:48
Re: Pentru ca mi-ai lipsit. - by Ashlyn Meester - 25 Oct 2010, 07:38
Re: Pentru ca mi-ai lipsit. - by Ashton Blake Lively - 25 Oct 2010, 18:02
Re: Pentru ca mi-ai lipsit. - by Ashlyn Meester - 17 Nov 2010, 23:54
|
Possibly Related Threads… | |||||