Dor de vechiile aventuri .
|
22 Oct 2010, 09:31
|||
|
|||
'Buf-buf' si una dupa alta cartile au inceput sa cada, asa incat tot raftul era la picioarele fetei dupa cateva secunde. Un val de praf ii inunda fața, facand-o sa lacrimeze si sa stranute. Dar in mod ciudat i s-a parut ca a auzit imediat dupa, un alt stranut.
Samantha a oftat, enervata de propria-i neatentie, dar cel putin era singura... ''-Cine-i acolo ?'' a intrebat deodata o voce omeneasca si Sam a tresarit, uitandu-se agitata in jur. Nu se astepta la asta. Si totusi e vorba doar de niste carti daramate.. isi spuse in sinea ei... "nimic special", si calmandu-se, astepta sa vada cine rostise cuvintele de mai devreme. Pasii rasunau din ce in ce mai apropiati pana ce s-a ivit dupa colt ... un barbat! Soimeanca a tresarit, luata prin suprindere pentru a doua oara, si scapa cartea dupa care tocmai se aplecase. Parea ca el a observat reactia fetei, caci si-a ridicat ambele maini la vedre, zambind, dupa care si le-a bagat in buzunar si s-a apropiat de eleva. "-E in regula". Dupa ce Sam l-a analizat indeaproape a putut rosti urmatoarele cuvinte, inca neincrezatoare: "-Cine esti?" Era constienta ca nu a sunat prea... amical, dar cu un haos pe cale sa se dezlantuie din cauza vestilor aduse de Profet, nu trebuia sa fie prevazatoare...? "-Ma numesc Ashton... dar imi poti spune ash" incepu acesta sa se prezinte si samanthei i se aprinse un beculet "Ah, nu esti elevul dupa lista de absolventi?" "-Ba da" spuse acesta aproape chicotind. "Am absolvit la Hogwarts." "-Oh" incepu fata incurcata "imi pare rau, nu m-am introdus: ma numesc Samantha. Dar sunt abia in anul 2..." apoi facand o pauza, continua, zambind "-Incantata de cunostinta Asht... adica... ash. Ce te aduce din nou la Hogwarts?" ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 21 Oct 2010, 21:52
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 22 Oct 2010, 09:31
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 22 Oct 2010, 17:05
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 22 Oct 2010, 21:33
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 23 Oct 2010, 19:41
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 24 Oct 2010, 11:42
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 24 Oct 2010, 18:42
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 26 Oct 2010, 21:48