Lectia I - Istoria Transfigurarii
|
22 Oct 2010, 09:53
|||
|
|||
Priveam pe rand cum elevilor le erau acordate note pentru teme. Iar in sinea mea eram mandra ca reusisem sa obtin un maxim de 100 de puncte.
Dar ultima discutie pe soptite cu o colega din a doua banca mi-a dat o idee: se apropie Halloween-ul. De ce sa nu ne implicam si noi, elevii, in pregatiri? Curioasa sa aflu daca domnisoara Jade ar fi de acord, am intrebat, numita din priviri de profesoara: "-Ma scuzati daca intrebarea nu are prea mare legatura cu lectia in sine dar... dupa cum stim cu totii se apropie Halloween-ul." aici facu o pauza sa se uite in jur. Ultimul cuvant captase atentia, si multumita, continua: "am putea participa si noi ca elevi in decorarea salilor si alte asemenea actiuni?" Incepura murmurele printre elevi. Sam continua, sperand sa nu fie o idee chiar atat de proasta sau lipsita de sens: "-Am putea tine, binainteles, daca sunteti dummneavoastra de acord si aveti timpul necesar, o ora dedicata transfigurarii diferitelor obiecte in decoratiuni precum un mar intr-un dovleac scobit, pene in lumanari, si asa mai departe? Ar fi cu siguranta un exercitiu bun pentru toti elevii, si pe deasupra, distractiv! sa nu mai mentionam ca ar ajuta profesorii, oricum prea ocupati sa puna la punct orice detaliu..." Unii aprobau, altii erau impartiali, cativa chiar nu erau de acord. Dar astepta sa vada raspunsul profesoarei, si abia apoi, daca ceilalti elevi sunt de acord... oricare ar fi fost rezultatul final, Samantha era multumita ca vroia macar sa se implice. ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere | Veronique A. Dupont | 31 | 4,687 |
16 Jan 2012, 18:38 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Lectia III - Fera Verto | Bell Evans | 20 | 3,419 |
05 Aug 2011, 21:36 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Vraja Nallaw | Arwen Jade | 60 | 7,382 |
10 Apr 2011, 11:10 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Lectia IV - Vraja Kndun | Bell Evans | 30 | 6,365 |
25 Aug 2010, 20:25 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Lectia III - Animagi. Varcolaci | Bell Evans | 59 | 12,166 |
15 Jul 2010, 16:32 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Transfigurarea animalelor | Bell Evans | 42 | 8,531 |
08 May 2010, 18:50 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare | Ginny Malfoy | 26 | 6,067 |
17 Mar 2010, 10:06 Last Post: Guest |