Vesnica problema
|
22 Oct 2010, 18:54
|||
|
|||
Helena pufni, incercand sa se gaseasca o solutie ca toata lumea sa fie multumita, inclusiv ea.
"-Ok, atunci..vom ramane..pana la urma, nu o sa alergi pe aici, ci o sa stai cu noi si Nick"zise Helena. "-Si eu?"intreba Ronnie indicand spre rana sa de pe picior pe care i-o provocase varcolacul atunci cand o atacase. Sora sa se uita serioasa la ea si murmura Ferula. O atela ii se atasa din neant de piciorul ranit al viperinei, iar aceasta rasufla usurata. Fuse ajutata de Helena sa se ridice, apoi se dusera langa coliba lui Hagrid, unde felinarele erau aprinse si Colt dormea linistit pe trepte. Nick, care era transformat in varcolac, se schimonosea langa Bell si se aseza umil langa aceatsa, ca si cum era stapana sa. Cercetasa il privi amuzata, deoarece nu era obisnuita sa vada varcolaci care aratau frica si avand niste ochi gen "puppy dog eyes". "-Si acum ce mai facem?"intreba Bell, mangaindu-l pe Nick. "-Pai..presupun ca un ceai cald ar fii perfect"murmura Ronnie. Helena se uita la ele nesigura, dupa care zise: "-Ma duc eu sa il fac, si asa n-am ce face.." ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|