Dor de vechiile aventuri .
22 Oct 2010, 21:33
"Ma minte" am chicotit in sinea mea si totusi Ash ma privea intrebator, ca si cum ar fi intuit ce gandesc "-Oare de ce se fereste?" ma intrebam in minte curioasa, amuzata in sinea mea de situatia oarecum confuza.
"-Yeah, e super... si oarecum ciudat." si oftand usor adauga "nu am mai fost inconjurata de atata magie pana acum..." si sperand ca nu se va intra in detaliul subiectului --caci fetei nu-i placea sa vorbeasac despre trecutul... zbuciumat avut-- stranse din buze si se apleca.

Incerca sa adune cartile cat mai repede de jos. Nu dorea un alt conflict cu doamna bibliotecara. Dar era alarmata. Si tocmai descoperise ca a piedut cartea mult-cautata. Era probabil cea pe care a scapat-o cand Ash o luase prin surprindere.

Observand cum fata s-a oprit din cautat, confuza, si a ridicat o carte veche sucind-o pe toate partile, Ashton a intrebat politicos, uitandu-se la teancul de carti, unele imprastiate, deschise, sau suprapuse, asa cum au cazut de pe raftul prafuit:
"-Ce carte cauti?" si finalizand intrebrea, ridica fara sa bage de seama si tinand de coperta, o carte relativ... veche. Era invelita intr-o piele crapata, de timp cel mai probabil, de culoarea cafelei. Deslusi urmatorul titlu in lumina baghetei "Universul animalelor magice, editia a VI-a: Lupii si Varcolacii"

Ochii Samanthei sclipira in intuneric, pupilele i se dilatara, si cu o miscare rapida apuca cartea si o trase usor inapoi, inainte ca Ash sa poata reactiona. Acesta ramase oarecum uimit.
"-S-Scuze, doar ca... ma bucur ca am gasit-o... adica, iti multumesc a tu ai regasit-o... a-adica... offf" ofta Samantah observand cat de puerila devenea si incepu sa rada. Ashton facu la fel.

"-Si la ce casa ai fost?" incepu soimeanca inca chicotind si sperand ca discutia nu va fi deviata din nou pe subiectul cartii de mai devreme.

[Image: Signature___Incendia.png]

"And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!"

"Wit beyond meansure is man's greatest treasure!"

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 22 Oct 2010, 21:33