Vise ciudate
|
23 Oct 2010, 12:29
|||
|
|||
Alice, imi pare foarte rau pentru verisoara ta. Doar 9 ani .. M-ai intristat si pe mine
![]() Si eu am avut vise cu strabunica mea care a murit, am visat ca dormeam in pat, si am deschis ochii si am vazut-o ca ma privea insistent. Si am inceput sa urlu. Alt vis am avut cu bunicul meu care a murit de cancer ![]() ![]() Si cam atata, n-am prea avut multe vise cu oameni morti. Cel mai mult visez cu oameni necunoscuti sau cu prietenii mei. Si in legatura cu asta, Alice: Quote:Ash, e imposibil sa te zbati in somn, creierul e indeajuns de destept incat sa ne blocheze muschii si sa nu ne accidentam in cazul in care am avea vise de genul visului BelleiO prietena de-a mea, vara asta a ajuns la spital pentru ca a facut atac de cord, stiu, foarte ciudat, la o varsta foarte frageda 15 ani Are cv probleme cu inima, si a stat internata 2 zile, si a adormit in spital, singura in salon, si a avut un cosmar si si-a rupt piciorul, pentru ca s-a zbatut prea tare, si a picat nu stiu cum. Deci va dati seama, sa iti rupi piciorul in timpul somnului. Oircum ea pateste tot timpul chestii de genul asta. Tot timpul isi rupe cate ceva. :-< ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Egipt.. Si alte chestii ciudate.. | Isabella River | 103 | 25,846 |
28 Feb 2010, 13:25 Last Post: Isabella River |