Vise ciudate
|
23 Oct 2010, 13:24
|||
|
|||
Quote:Primul meu cosmar din viata l'am avut cand eram mica, de ma uitam la vacanta mare, si fusese un episod din Leana si Costel cu varcolaci, si zombi, si cu mama Leanei, si am visat'o si eu si acum imi amintesc, chiar daca au trecut vreo 6-7 ani de atunciHei, am mai citit asta undeva. Si nu e deja-vu Ah da..si imi pare rau de verisoara ta...stii doar Ultimul vis pe care l-am avut cu tata a fost Craciunul trecut, l-am visat cum cara un brad in spate Quote:Si eu am avut vise cu strabunica mea care a murit, am visat ca dormeam in pat, si am deschis ochii si am vazut-o ca ma privea insistent. Si am inceput sa urlu.Creepy ~.~ Si imi pare rau si de prietena ta Naspa sa ai probleme cu inima, mai ales sa faci atac de cord..si mai ciudat, sa isi rupa piciorul in timpul somnului O.o Cat despre vise ciudate, candva am visat cum ca eram intr-o casa unde era intuneric si doar televizorul din sufragerie era deschis..mda, si acolo nu era semnal..cand sa ajung la baza scarilor, brusc am vazut o persoana care isi scoate ochii =))) Deh, asta s-a intamplat acum doi ani...n-am urlat sau ceva de genul :-s ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Egipt.. Si alte chestii ciudate.. | Isabella River | 103 | 25,846 |
28 Feb 2010, 13:25 Last Post: Isabella River |