cautari peste cautari.
|
23 Oct 2010, 13:53
|||
|
|||
"Glumesti ? Desigur ca vreau... Si de altfel, pentru ce sunt prietenii daca nu pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.", i-am spus eu lui Evelinne, parc' nesesizand venirea lui Jess.
Am privit-o atat de sincer incat vedeam pe chipul ei bunatatea, poate chiar multumirea. "Multumesc...", recunoscu ea. "Chiar nu ai pentru ce ! Ti-am mai spus, o fac din placere . Insa intrebarea nu este cum intram, sau daca intram, ci de ce vrei sa intram ? ", i-am spus eu curioasa, asteptand un raspuns cat mai rapid. La inceput Eveline nu parea ca ar fi vrut sa vorbeasca despre asta, evitandu-mi privirea, acum "stergandu-si ochii", probabil pentru a-mi distrage atentia, insa eu nu eram asa... pur si simplu nu puteam sa omit asta. "Asculta Eveline, eu chiar cred ca poti sa-mi spui, caci orice ai de facut acolo, voi fi cu tine, VOI MERGE CU TINE LA AZKABAN !" Iar apoi m-am intors spre cealalta fata. Parea draguta si fusese frumos din partea ei sa vina sa ne intrebe ce facem si chiar sa vrea sa ne urmeze, insa ma intrebam daca dupa ce Ev avea sa ne zica de ce vrea sa mearga la inchisoare, mai avea sa vina cu noi ? Si cu toate asta speram ca va veni... acum, in momentul in care o vazusem, hotarasem ca vreau sa o cunosc mai bine, ca intr-adevar doresc sa pot sa spun mai multe despre ea decat faptul ca e draguta si ca pare foarte simpatica. Vroiam sa o cunosc ...
"Buna Jess...Cu o mai duci ?", am intrbat-o eu pe un ton jucaus. OOC : Nu sunt calma ![]() Aaaa si bine ai venit Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|