Lectia II
23 Oct 2010, 14:06
Rosalie Andrews Wrote:[align=center]TEMA-pag.7

Am luat pergamentul si am inceput sa scriu cu incredere. Speram ca totul sa fie bine. Am citit din nou cu grija aplicatia dupa care am notat cu penita usor,iar un scartait se auzi pe pergament,dar am continuat:

-Eu consider ca numarul meu norocos este numarul 7. Se spune ca este cifra Magiei.cea mai importanta cifra a ei. Si de aceea prefer sa spun ca este numarul meu norocos. Iar pentru a justifica,pentru a ma exprima mai bine voi da si un exemplu:
Anul trecut,in iulie (luna 7),pe data de 7,la ora 7 fix am avut parte de o mare surpiza in viata mea,la care probabil ca nu ma asteptam niciodata.De atunci tind sa cred ca acesta este numarul meu norocos, Probabil ca este o coincidenta ,dar cum eu nu prea cred in asa ceva. Mai degraba cred in fapte reale si in Magie,magia Lumii Noastre.Pentru mine acest numar semnifica bucurie,speranta,intamplari neasteptate.
De atunci am am mai avut parte de multe intamplari frumoase in zile cu numarul 7.
Am terminat de scris si am pus pergamentul deoparte cu gandul ca la ora urmatoare primul lucru pe care il voi face va fi sa imi predau tema.

[i]
[b]Am recunoscut scrisul lui Rose. I-am zambit pe furis verisoarei mele si i-am scris pe pergament: Domnisoara Andrews, tema voastra este remarcabila, mai ales pentru ca ati dat exemple de intamplari deosebite legate de numarul vostru norocos. 10Apoi am vazut al doilea pergament asezat pe catedra.
Aylee Pent Wrote:Tema

Numarul meu norocos este 4. Acest numar este deja o putere a lui 2, deci diviziunea intregului este si mai pregnanta. Zodia Fecioarei ii caracterizeaza aproape perfect pe cei influentati de acest numar. Sunt profunzi, seriosi, responsabili, cu spirit practic, harnici, rationali, perseverenti. Critici si firi inchise, dau dovada de tenacitate, sunt buni observatori, nu le scapa nimic. Ei sunt cei care despica firul in patru, dar nu inseamna ca au intotdeauna dreptate, desi le place sa creada acest lucru. Doresc sa se realizeze in general pe plan material si social, nu au timp sa se gandeasca la himere. Poseda o gandire logica, patrunzatoare si fina, de multe ori dand dovada de duritate si inflexibilitate. In idei sunt conservatori. Este drept ca se enerveaza rar, dar atunci cand nu se mai controleaza pot sa faca lucruri necugetate.

De asemenea pot spune ca si numarul 6 imi aduce noroc. Nu pot spune care dintre ele este mai norocos asa am sa scriu despre amandoua. Primul numar cu caracter par-impar, este simbol al echilibrului, armoniei, omeniei. Cei caracterizati prin acest numar dau dovada de noblete si sensibilitate, sunt generosi, romantici, senini, daruiesc dragoste. Au o mare emotivitate, un temperament placut, sunt idealisti, caritabili. Foarte conservatori si traditionalisti in idei si opinii, oscilanti. Latura negativa a acestei vibratii aduce lipsa idealurilor, trandavie si complacerea intr-o stare de repaus daunator, se cufunda in propriul ocean de vise si mai ales in probleme uneori ireale, create de ei insisi.
In coltul din dreapta sus scria Aylee Pent. Domnisoara aceasta, desi era la Viperini, ma impresiona. Era isteata si foarte creativa. Tema sa era impecabila. Era cat pe ce sa plang de bucurie cand am vazut cele trei teme remarcabile! Aceste eleve erau demne de laudat! Felicitari! Ai un 10 din partea mea!Speram ca fetele sa aprecieze laudele din partea mea. Le-am inapoiat pergamentele si am asteptat si celelalte teme...

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Lectia II - by Hayley M. Alden - 16 Oct 2010, 22:31
RE: Lectia II - by Hayley M. Alden - 02 Jul 2011, 20:45
RE: Lectia II - by Melisse Y. Carter - 02 Jul 2011, 22:38
RE: Lectia II - by Ema Snow - 03 Jul 2011, 21:21
RE: Lectia II - by Georgia Harris - 04 Jul 2011, 00:03
RE: Lectia II - by Hayley M. Alden - 04 Jul 2011, 20:35
RE: Lectia II - by Melisse Y. Carter - 05 Jul 2011, 14:08
RE: Lectia II - by Ema Snow - 05 Jul 2011, 14:24